SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Saranda përfshihet në projetin gjerman te GIZ për menaxhimin e integruar të mbetjeve urbane

Prej muajit mars, bashkia e Sarandës është përfshirë në projetin gjerman të GIZ për menaxhimin e integruar të mbetjeve urbane.
Të premten (15 maj), zv.kryetarja e bashkisë dhe drejtore e turizmit në këtë bashki Lindita Qëndro, e prezantoi projektin e GIZ para nje grupi të biznesit turistik në Ksamil.
Një nga drejtimet e projektit është edhe mbështetja me kontenierë për mbeturinat urbane të cilat do të vendosen në Sarandë e Ksamil.
Në këtë prezantim ishte i pranishëm edhe kreu i bashkisë, Adrian Gurma.
GIZ, Programi Gjerman i bashkëpunimit Ekonomik po mbështet me një project edhe bashkinë e Finiqit.
Koordinatiori shqiptar i projektit të GIZ, Gavrosh Zela tha për Radion “Saranda” se projekti i Finiqit nsi në muajin mars dhe do të shtrihet për 18 muaj.///

error:
%d bloggers like this: