SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Proçesi i votimit për Primaret e Bashkisë Sarandë nisi ne orën .80.00  në selinë e Degës së PD Sarandë.

Përveç 1200 anëtarëve, për procesin e votimit janë regjistruar edhe 1040 simpatizantë.

Sipas burimeve proçesi i votimit për Primaret e Bashkisë Sarandë shenoi nje pjesëmarrje të lartë.

Deri në orën 14:00 kishin votuar 700 anëtarë dhe simpatizantë. Mesojet se përveç 1200 anëtarëve, për procesin e votimit janë regjistruar edhe 1040 simpatizantë.

Kanditatët për Primaret Sarandë janë:

  1. Ardit Cikuli, 2. Armando Magllara, 3. Ilir Nikolla, 4. Spiro Vaso ///
error:
%d bloggers like this: