SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: 24 janari, “Dita e Edukimit dhe Arsimit”, dita për të marrë dhe dhuruar një libër te shtëpiza para Bashkise.

24 janari, eshte “Dita e Edukimit dhe Arsimit”. Burime bashiake percollen ftesen per kedo qe ne kete dite te dhuroje dhe te marë nje liber pikerisht te Shtëpiza e Librit para oborrit te Bashkise Sarande po edhe ne NJAdministrative te Ksamilit .

Ju ftojmë të bashkoheni në nismën : “Merr një libër, lër një libër” duke motivuar dhurimin e librave për sa më shumë njerëz. Bëje këtë në Shtëpizën e Librit përpara Bashkisë Sarandë, në Shëtitore apo në Ksamil.Të gjithë të lexuar, të gjithë të ndriçuar!”/saranaNews.al///

error:
%d bloggers like this: