SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/Aneta Muzhaqi, 26 tetor-sarandanews.al/ Shkolla 9 vjeçare “Adem Sheme”, me e vjetra ne qytetin e Sarandes, do të përfshihet se shpejti në një rikonstruksion total.

Kjo u be e ditur nga vete kreu i Bashkise Sarande, Adrian Gurma duke folur per vizionin .dhe problematikat zhvillimore, 2022-2023.

Deklarimi i Gurmes u be gjate bashkebisedimit me Forumin Qytetar te mërkuren., një organizim ky plural me perfaqesues ,kryesisht intelektuale nga fusha te ndryshme te qytetit dhe kontributore të spikatur të shoqerise civile në Sarande/A.Muzhaqi-sarandanews,al///.

error:
%d bloggers like this: