SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Vincenzo De Monaco, Ambasador i Prezences së OSBE-së në Tiranë u prit sot (e marte) nga kryebashkiaku I Sarandes Adrian Gurma..

Kreu i bashkise  pas mireseardhjes dhe falenderimit per viziten e pare qe De Monaco zhvillon ne Sarande, beri nje ekspoze te profilit ekonomik e turistik te bashkise duke e vleresuar viziten e Ambasadorit ne klimen e celjes se sezonit te ri turistik 2021.

Ambasadori i Prezences së OSBE-së në  Tiranë, Vincenzo Del Monaco, e falenderoi kreun e Bashkise per mikripten  dhe tablon e prezantuese per Sarandes dhe resurset e saj dhe shprehu deshiren per bashkepunime ne te ardhmen me bashkine e Sarandes

Prezenca Prezences së OSBE-së në  Tiranë ka një staf prej 18 punonjësish ndërkombëtarë dhe 66 punonjësish vendas. Buxheti i saj për vitin 2020 ishte  rreth 3 milion euro. Veprimtaritë e Prezencës variojnë nga kontrolli i rmëve dhe lufta kundër trafikimit e deri te reforma zgjedhore; nismat kundër korrupsionit; projektet për integrimin gjinor dhe mjedisor; mbrojtja e të drejtave të njeriut; reformat legjislative, gjyqësore dhe të medias; ,etj,.//SARANDANWES.AL///

%d bloggers like this: