SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

SARANDË, ARBEN ÇIPA, I SHOQATES SE BIZNESIT TURISTIK , 20 % ULJE PER TE GJITHA SHËRBIMET NË SEZONIN 2020

error:
%d bloggers like this: