SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Si cdo jave ASHK Sarande vijon te beje transparencen e punes se saj ne sherbim te qytetareve. Në një Njoftim të fundit të këtij institucioni jepen te dhenat zyrtare.

NJOFTIM -Raporti Javor . 177 Çertifikata Pronesie dhe mbi 1300 shërbime te dërguara elektronikisht ne e-albania / NISA . Informacione Zyrtar  95 ,  Kartela Pasurie  238,  Harta Kadastrale  180 ,
 Çertifikata Pronesie 177. Duke ju Falenderuar!

May be an image of text
May be an image of text that says "Nr REPUBLIKA SHQIPERISE AGJENCIA SHETERORE KADASTRES DREJTORIA VENDORE SARANDE Emri ANDONETA DORJAN VALTER SPIRO Mbiemer QIRJAZI ZK 8641 Fshat/Qyteti SARANDE 8641 TOZAJ VALTER ALEKSANDER 8642 8642 8 SARANDE SARANDE SARANDE SARANDE 8642 8642 8642 SARANDE HASANI KORDHA ARISTIDH ARISTIDH 8642 8641 DRITA JATRO JATRO SARANDE SARANDE PULLUMBESH HERVION ENKELEID DHIOGJEN 8641 8641 MECO BUJAR DILAVER 1464 8641 8642 KASTRIOT DENEKO MARIA DELVINE MERKURI 1430 8642 ARTEMISA ARTEMISA STEFAN SARANDE ARTEMISA 2518 STEFAN ALEKSANDRO QENDRO KICO"
No photo description available.
No photo description available.
No photo description available.
May be an image of text that says "167 SHABAN 170 HALIT JORGO LLAZAR LUMANI STEFANI LAMA 2747 8642 MURSI SARANDE KSAMIL 172 173 174 175 176 177 KASTRIOT NIKO STEFAN SPIRO BEDRI MAJLINDA VEIP TOMOR NELO FOTI MIHO SELIM GURI JAHJA ABDULI KUCI DINI PANDO HUSI DEMA GJINIKA 3316 8641 8642 2747 1253 2297 1722 SHALES/SARANDE SARANDE SARANDE MURSI BORSH KSAMIL GJASHTE/SARANDE Drejtori ASHK-se Sarande AIDA DEMI ASHK AGJENCIA SHTETERORE KADASTRÊS"
error:
%d bloggers like this: