SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Ceremoni solemne për kremtimin e 28 Nëntorit. Së bashku edhe perfaqesuesit e Gjakovës se binjakezuar

Ceremonia solemne në Sarandë, organizuar nga Bashkia për kremtimin e 28 Nëntorit, ne kete 110 vjetor te Pavaresise, ka pasur edhe nje risi.

Së bashku me autoritetet e Sarandes kane qene edhe perfaqesuesit e Gjakovës se binjakezuar, ne Dite te simbolikes se madhe. (Fotot: Bashkia Sarande)///

error:
%d bloggers like this: