SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Dita e Evropës, ne Sarandë eshte percjelle permes në botën vizuale te femijëve te shkollave ne nje ekspozite dhe nje konkursi me vizatime.

Sipas burimeve bashkiake, nje rol ne kurorëzimin me sukses te aktivitetit, kane luajtur Njësia e Integrimit Evropian në Bashkinë Sarandë në bashkëpunim me Zyrën Arsimore Vendore.

Ne aktivitetin me temë “Evropa në sytë e të rinjve”, me punime krijuese nga vetë nxënësit e shkollave kane qene te pranishem zëvendeskryetari i Bashkise Sarande, Romeo Cakuli, drejtori i Drejtorise se Turizmit Aristotel Bita, etj,.

Finalizimi i veprimtarise u propmovua ne mjediset e hapura të Bashksie ku prej disa muajsh eshte krijuar atmosfera kriujese me punime ne pikture gjithashtu te nxenesve te shkollave te Bashkise./SARANDANEWS.AL///

error:
%d bloggers like this: