SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Doli nga shtypi Antologjia poetike “NUK JAM BARDI YT, O DET”, botim i Klubi te Krijuesve Jonianë, ne kuader te edicionit te 16 -t “Trirema e Poezisë Joniane”

Autoret e erfshire ne kete antologji jane nga Shqiperia, nga viste e trojeve etnike jashte kufijve shteterore si dhe poete te disa nacionaliteteve./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: