SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

 Sarandë: Festohet 32- vjetori i krijimit te Deges se PD

Ina Zhupa deputete e PD ka percjelle mesazhin e saj ne 32 vjetori i themelimit te Partise Demokratike, Dega Sarande.

“Mirenjohje edhe falenderim per themeluesit, per kontributoret, per drejtuesit nder vite, per cdo demokrat anetar te partise dhe votues te saj. Nderuam themeluesit Lufti Bajrami, Skënder Bajrami, Kujtim Lloha, Thoma Miho, Daut Karafili, Spiro Vasili, Gogo Kolagji, Agim Veliu, Milto Nasi, Genci Husi, Ladi Tartari, Lefter Mello, Namik Didani, Nazo Llanaj, Ilia Zhgabi, Jorgo Koca, Kristaq Zisi, Llaqi Kumi, Jorgo Konomi, Ilirjan Cukaj.

Nje respekt i vecante per ata qe drejtuan PD nëpër vite: Lutfi Bajrami, Kolë Bituni, Dhimitraq Lapa, Pasionare Nika, Ylli Piro, Bejdo Çela, Hariz Mema, Vesel Kociu dhe kryetaren aktuale te deges Manjola Nikollo bashke me kryesite nder vite.

Ne ceremoni dega PD Saranda shperndau certifikatat e mirenjohjes per kontributin e cmuar per:

1. HARIZ MEMA (pas vdekjes)

2. KOCO JORGA

3. HALIM ISMAILANJI

4. BASHKIM SHUKA

5. SPIRO ÇAVO

6. THOMA STEFANI

7. VANGJEL GOGO

8. RUZHDI HYSA

9. ILIA DANGA

10. BUJAR BELLO

11. ROLAND BALA

12. LUAN BALANI (pas vdekjes)

13. NAMIK DIDANI (pas vdekjes)

14. VASIL ÇUÇI (pas vdekjes)

15. THANAS LOLI

16. SAFET ADEMI

17. LIRI BAJRAMI

18. BIRAÇ SHERO

19. SHEQIR HOXHA

20. AGIM LLOSHA (pas vdekjes)

Bashke me dy kandidatet per bashkine Sarande Ardit Cikuli dhe bashkine Konispol Fatmir Shero e konsideruam kete moment edhe si hapja e fushates elektorale, ku ndizen motorret e strukturave per fitoren e zgjedhjeve te 14 Majit.”

it.

Nderkohe, ky 32- vjetor festohet sot ne mbremje në orën 17:30. edhe nga Rithemelimi i Sali Berishës dhe pjesa tjetër e PD-në zyrtare.

Te dyja festat e demokrateve jane shprehje e percarjes qe ekziston edhe ne Sarande sikurse ne rajone te tjera te vendit dhe ne qender.///

error:
%d bloggers like this: