SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Fasadat, nis ndryshimi i pamjes

Nisja ditët e fundit e lyerjes se fasadave te pallateve po sjell edhe ndryshimin e pamjes dhe imazhit te pallateve.

Kjo po ndodh pikerisht ne bllokun mbi hyrjen e Portit Detar, (porte nderkombetare ne Shqipëri per turistet ) (rruga “Mitat Hoxha”).

Pamjet laramane per shkak te ‘hartave’ nga lageshtira amortizimi nga vitet, po i lëne vedin uniformizimit me ngjyrat e çeleta. Burime nga drejtoria e sherbimeve ne Bashki bene te ditur se lyerja e fasadave do të vijoje edhe blloqe të tjera te pallateve./sarndanews.al///

error:
%d bloggers like this: