SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Shumë nga koshat e mbeturinave, në disa troture te Sarandës kohët e fundit shihen të përmbysur ‘kokëposhtë’, dhe jashtë funksionit. Natyrshëm vjen pyetja tek i shikon këto pamje:

Janë të dëmtuar nga një dorë në të gjtiha rastet? Po punonjësit e Drejtorisë së e Shërbimeve Publike në Bashki kalojnë ndonjëherë në trotuare?

Po kamerat e instaluara në katin e dytë të Bashkisë fiksojnë ndonjë gjë lidhur me keqbërësit për këtë investim publik, apo vetëm pulëbardhat që futurojnë!?/sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: