SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë, Fotovëzhgim: Stolat publike në det

Stola publike që hidhen ne det.

Eshte nje pamje negative qe perseritet ne Sarande. Kjo pamje eshte shoqeruar dite me parë me prishjen e koshave te vegjel te mbeturinave ndane trotuareve.

Pamje qe i sheh pergjate rruges “Mitat Hoxha” mbi Portin detar po edhe ne aksin Hotel Turizmi -Kanal i Çukes. Po edhe ne disa kryqezime.

Ka ndonje person ne Bashkine Sarandes qe investigon kete sjellje ndaj mjeteve publike ne qytet? Apo jane te angazhuar vetem me projektbuxhetin?

Ka ende ndonje qe shqyrton regjistrimet e kamerave publike te financuara pak kohe me pare nga Bashkia si nje arritje? /sarandanews .al///

error:
%d bloggers like this: