SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë. Fotovëzhgim.Tabelë e dubluar pa sens

Objekt i këtij fotovëzhgimi në Sarandë është kjo tabelë e dubluar pa sens .

Objekti ndodhet ndanë rrugës “Skënderbeu” ku nis shkallarja drejt godinës Prokurori-Gjykatë.

Gjatë disa viteve, këto tabela të dubluara me siguri i kanë parë jo vetëm mijëra sy kalimtarësh, banorësh, turistësh, etj., por edhe sy “estetikë” të punonjësve, vendimarrësve dhe personave specialistë bashkiakë që mënyrë të drejtpërdrejtë i lidh sadokpak edhe kurimi i mazhit estetik e hapësinor i Sarandës. /sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: