SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Gjendja shendetesore e aktorit te njohur permiresohet . Anastas Nika del nga spitali

Gjendja shendetesore e aktorit te njohur Anastas Nika u permiresua. dhe ai ka dale nga spitali.

Gjate nje fushate ndergjegjesimi pasi u mblodhën 12 mije euro nga Saranda u nis drejt Athines ne një spital privat. Mesohet se terapia e pare e tij doli me suksese. Ai sot del nga spitali i Athines per te vazhduar me terapite e tjera.

Familja e aktorit percolli sot nje falenderim për të gjithë ata shqiptarë që u sensibilizuan për të mbledhur paratë për kurimin e tij.///

error:
%d bloggers like this: