SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë. Harta e plazheve.Disa këshilltarët bashkiakë: Ne nuk jemi “noterë” të Ministrisë dhe Agjencisë së Bregdetit

Disa këshilltarët bashkiakë kanë reaguar në mbledhjen e fundit të Këshillit Bashkiak lidhur me hartën e plazheve e cila u është servirur në rendit e ditës për miratim por pa asnjë kopetencë si vendimarrës.

Sipas praktikës së vendosur sot në Shqipëri (ndryshe nga bashkitë e vendeve fqinje) aplikimi për menaxhimin privat të plazhet duhet të bëhet jo nga bashkia ,por sipas aplikimeve të subjekteve .

Disa këshilltarë si Sinan Ahmeti kanë shprehën kundërshtimin e kësaj praktike por duke mos ndryshuar asgjë nga rregulli i vendosur nga “lart” .

“Ne nuk jemi “noterë” të Ministrisë dhe Agjencisë së Bregdetit”-tha Ahmeti./sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: