SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/SARANDE, 01 Prill- Radio “SARANDA”// Kleriku ortodoks At Gjergji në Saradë  gjatë një komunikimi me Radion ‘Saranda” foli për procesionet fetare në këto ditë pandemie.

At Gjergji pohoi se kleriku duhet të shkojë në kishë edhe të kryej i vetëm procesionet” ndërsa për besimtarët ai dha  një mesazh të drejtpërdrejtë ”Ne,  jemi nga ata që duhet t’i kryejmë procesionet se s’bën. Por duke u ardhur në ndihmë ujerëzve. Si duhet t’u vijmë në ndihmë?

Duke mos kyer procesionet të zgjeruara . Duhet t’i ruajmë besimtarët dhe të gjithë njerëzit, si familjaret tane, si vellain, prindin , motren apo femijet tane”-tha per radion Saranda Papa Gjergji i kishes se Shen Harallambit ne Sarande //R-SR//

error:
%d bloggers like this: