SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sot Komuniteti Mysliman shënon ditën e parë të Muajit të shenjtë të Ramazanit.

Mesazhi i ditës së sotme dedikuar kësaj ngjarje nga Myftinia e Sarandës është:

“Agjërim të lehtë për të gjithë besimtarët dhe besimtaret!

O ju që besuat, agjërimi iu është bërë obligim, sikurse ishte obligim edhe i atyre që ishin para jush, kështu që të bëheni të devotshëm! ///

error:
%d bloggers like this: