SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kroçera gjigande THE WORLD NASSAN, preku sot paradite kalaten e madhe te Portit turistik te Sarandën duek e rikthyer edhe nje here atmosferen turistike verore.

Dhjetra turiste qe udhetojne me kete proçere, kane frekuetuar pika te ndryshme artaktive te Sarades, nderohe qe disa te tjere kane preferuar te bejne plazh ne grupe te vogla ne plazhin publik. /sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: