SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Kroçerat, qe prekin Portin e Sarandes jane nje dukuri pozitive e turizmit per 2020-en pas dy viteve pandemi .

Kjo merr theks veçanerisht pas dy viteve të pandemisë, duke i dhënë frymëmarrje dhe angazhim bizneseve turistike në qytet.

Nderkohe sot mund te flitet edhe per nje flote te kompletuar te autobuzeve turistike qe presin krocerat në Port dhe shperndajn e turisteve te huaj ne destinacionet e rajonit te Sarandes e me gjerë deri ne Gjirokaster, etj,.

Sipas burimeve vendore, krahasuar me një vit më parë, Saranda është në shifrat rreth 15-20% më tepër.

FOTO: sarandanews.al, Krocera ne mengjesin e sotem ne Sarandë./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: