SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë, 23 Maj/ Kryesia e këshillit bashkiak  po përgatit axhendën  e mbledhjes së ardhshme dhe vendin ku do të zhvillohet.

Kryetari i këshillit Asaf Stroka tha për sarandanews.al se mbledhja e kryesisë po përgatit tematikën që do të merret në shqyrtim nga këshilltarët.

Përvec  ndihmës sociale, ne diskutuam edhe për projektvendime  të ndryshme. Mësohet se mbledhja e radhës  e këtij Këshilli do të zhvillohet  me 29 maj në orën 11.00. Ajo nuk do të mbahet online por në një sallë  të madhe siç është ajo në godinën e bashkisë.

Takimi i kryesisë paraprin diskutimin e së martës kur do të saktësohet axhenda përfundimtare e mbledhjes  së Këshillit të 29 majit.

Fokusi kryesor i saj mësohet të jetë ai mbi masat që ka marrë bashkia e Sarandes për çeljen e sezonit turistik në kushtet e protokollit të sigurisë nga situata pandemike.///sarandanews.al//

error:
%d bloggers like this: