SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë:   Kryetari i Bashkisë Adrian Gurma zhvilloi takimin e fundvitit me përfaqësues të Mediave.

Kryetari i Bashkisë Adrian Gurma në vijim të një tradite disa vjeçare, zhvilloi sot në lokal “Oxhaku” takimin e fundvitit me përfaqësues të mediave.

 Në këtë takim ishin të pranishëm gazetarë të mediave të ndryshme si dhe të disa mediave sociale. Morën pjesë edhe zëvëndëskryetari i bashkisë Romeo Çakuli dhe ish sekretari i përgjithshëm i kësaj bashkie, Eleron Gjoni.

Gurma në një fjalë përshëndetëse i falënderoi gazetarët për bashkëpunimin e manifestuar gjatë vitit 2022,  për pasqyrimin e  aktiviteteve dhe kritikat e bëra në adresë të punës së Bashkisë dhe u uroi atyre Vitin e Ri 2023.

Gazetarët përcollën gjithashtu urime, po edhe opinione, sugjerime dhe adresime të ndryshme për çështje konkrete të menaxhimit të problematikave të shërbimeve në Bashkinë e Sarandës./sarandaNeës.al///

error:
%d bloggers like this: