SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Gjykata e Sarandës caktoi masën ‘Arrest shtëpie’ për çiftin e bashkëshortëve në qytetin e Sarandës. Çifti Angjeli n u arrestuan nga policia e Vlorës për kontrabandë të medikamenteve mjekësore të janë lënë të lirë.

Në farmacinë e tyre në lagjen nr. 1 në Sarandë, gjatë një operacioni të policisë, u gjetën një sasi medikamentesh të llojeve të ndryshme, të pashoqëruara me dokumentacionin përkatës, të cilat ishin futur kontrabandë.///

error:
%d bloggers like this: