SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Majlinda Vaso. eshte emeruar ne krye te Zyres Vendore Arsimore ( ZVAP)per Sarandën- Delvinën dhe Konispolin.

Drejtuesja e re e ZVAP,Majlinda Vaso ka zëvendësuar në këtë pozicion Majlinda Mavro e cila u komandua pas daljes në pension të Vladimir Demaj.

Vaso eshte vleresur si mësuese me përvojë dhe rezultate në mësimdhënie ne gjimnazin e mirenjohur ‘Hasan Tahsini” ne qytet.

Ajo ka qënë mësuese e lëndës kimi – biologji në shkollën e mesme të përgjithshme “Hasan Tahsini” dhe me një përvojë prej 31 vitesh në mësimdhënie.

“Mësuesinë e kam pasur dhe e kam pasionin tim. E pranoj sfidën për kërkesat cilësore për punën. Këtë do të kem prioritet të punës në drejtim të ZVAP, Sarandë që padyshim kërkon një analizë të thellë për të bërë më të mirën që mësimdhënia të ecë për të gjithë nxënësit dhe stafin pedagogjik, -eshte u shprehur paas detyres se re, Majlinda Vaso.///

error:
%d bloggers like this: