SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Me 1 nëntor hapet aplikimi për parcelat e plazhit, kriteret

Bashkia e Sarandës ka njoftuar se më datën 1 nëntor do të hapet aplikimi për marrjen e në përdorim të parcelave të plazhit. Bashkia jep detaje se si kryhet aplikimi dhe se çfarë duhet të kenë kujdess aplikantët.

NJOFTIMI BASHKISË

Nga 1 nëntori hapet procesi i aplikimit për marrjen në përdorim të parcelave për ushtrimin e veprimtarisë si stacion plazhi

Aplikimet kryhen online në @E-Albania dhe sistemi që do të qëndrojë i hapur për 30 ditë.

Kujdes: Nuk do të ketë hapje të dytë të sistemit dhe çdo parcelë për të cilën nuk do të aplikohet, do të kalojë automatikisht në parcelë publike.

Për verën 2023 rritet edhe sipërfaqja minimale e detyrueshme publike në çdo bashki, në 30% ndërsa aplikuesit të mos harrojnë se kontraktimi i vrojtuesit të plazhit dhe shlyerja e detyrimeve tatimore janë kushte të panegociueshme.///

error:
%d bloggers like this: