SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarande: Me vrap, nga QafeGjashta drejt Vlores per 28-29 Nentorin.

Me vrap, nga QafeGjashta drejt Vlores per 28-29 Nentorin. Keshtu ka nodhur nje dite me pare me “Maratonomakun” e Sarandes, atletin Alush Cukari.

Ai ka vrapuar nga fillimi i malores se Llogarase deri ne fund te Dukatit afer Orikumit. Ngjitjen e malores te Llogarase ai e ka bera per 1 ore ndersa i gjithe vrapimi 2 ore e 5 minuta.

Cukari eshte 55 vjece edhe eshte nisur ne kete Maratone Individuale nga QafGjashta drejt Vlores ne kuader te 28-29 Nentorit. ///

error:
%d bloggers like this: