SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Miratimi i hartës së përgjithshme të plazheve, pritet të shqyrtohet se shpejti ne mbledhjen e radhes te Këshillit Bashkiak të Sarandës.

Burime nga ky Këshill thanë për sarandanNews.al se P/Vendimi për këte tematike do te shqyrtohet në mbledhjn e ardhshme te datës 23 shkurt.

Nje mbledhje me pare, keshilltaret e kishin serish ne rendin e dites kete tematike te ndjeshme por nuk e miratuan per disa hollesi e saktesime qe sollen debate.

Keshilltaret kerkuan nga zyrtaret e ekzekutivit te Bashkise dhe posaçërisht nga ata te Urbanistikes, shpjegime konkrete te cilat ishin anemike ne mbledhjen e kaluar,/sarandaNwes.a///

error:
%d bloggers like this: