SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Në Ditën Botërore të Ujit, Shoqëria Rajonale e Ujësjellës Kanalizimeve në bashkëpunim me GIZ gjerman promovoi sot në Sarandë një aktivitet ndërgjegjësues.

Veprimtaria u zhvillua në shëtitoren e rehabilitiar “Naim Frashëri” dhe tërhoqi vëmendjen e publikut dhe mediave të ndryshme.

Mbi këtë event në mjedisin e hapur me mesazhet promocionale vizuale për rëndësinë e ndërgjegjsësimit për mosshpërdorimin e ujit në një ditë simbolike ndërkombëtare, në emër të Shoqërisë Rajonale foli Tereza Shano, specialiste e marrëdhënieve me mediat dhe publikun.

Ishte i pranishëm edhe drejtori i Shoqërisë Rajonale të Ujësjellës Kanalizimeve, Armando Goxharaj.

Veprimtaria ndërgjegjësuese u ndoq nga dhjetra qytetarë, njerëz të mediave , etj,.

Në fund të eventit, drejtori i Shoqërisë Rajonale të Ujësjellës Kanalizimeve Armando Goxharaj, zhvilloi një takim njohës me përfaqësues të mediave në Sarandë./sarandaNews,.al.///

error:
%d bloggers like this: