SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Në Ditën e Edukimit, Bashkia dhe Zyra Arsimore, organizojnë veprimtari për librin

Sot, më 24 janar, në Ditën e Edukimit, Bashkia e Sarandes dhe Zyra Arsimore, organizojnë disa veprimtari për librin , dhurim librash dhe nje promovim te librave të dy autoreve te njohur nga Saranda: fabilistët Iliaz obaj dhe Vasil Gjovogli.

“Në Ditën e Edukimit, Bashkia Sarandë, në bashkëpunim me ZVA, në orën 10:30 organizon dhurim librash për Shtëpizat e Librit para Bashkisë, në Shetitore dhe në Ksamil. Në orën 11:00, në po këtë kuadër, në mjediset e Bibliotekës “Bilal Xhaferi”, organizohet aktiviteti “Edukojmë përmes fabulës”. Aktorë të Qendrës Kulturore dhe nxënës-aktorë do të interpretojnë fabula nga krijimtaria e fabulistëve vendorë Vasil Gjivogli e Iljaz Bobaj”, -thane sot burime zyrtare te Kabinetit ne Bashkine e Sarandes./sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: