SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Të enjten, në Kishën e qytetit të Sarandës kremtohet Shën Harallambi, e vlerësuar si një nga ngjarjet më të rndsishme të Kishës së këtij qyteti.

Sipa snjo njoftimi që vjen nga ky institucion i kultit ortdoks “Dy ditë të shenjëta për Kishen Shën Harallambi. Kisha e Sarandës mirëpret të enjten ora 17:00 dhe të premten ora 07:00 dhe 18:30 besimtarët për të pritur pjesë të Lipsanit(trupit të shenjëtorit Shën Harallambi).Klerik të lartë fetar dhe At Kozma do të drejtojnë kremtimin e Shën Harallambit një nga ngjariet më të rëndësishme të kishës së qytetit tonë.”/sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: