SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Ngalohet nga Policia 22 vjeçari nga Finiqi, tentoi të vjedhë panelin diellor

error:
%d bloggers like this: