SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Nisi lyerja e fasadave

Në Sarandë ka nisur lyerja e fasadave te pallateve.

Ky proces ka fillur dhe po vazhdon ritmikisht sot ne bllokun e pallateve pranë hyres/dajles nga Poti detar turistik ne rrugen “Mitat Hoxha” .

Burime bashkiake bënë të diutr për sarandanews.al se procesi i lyerjes së fasadave do të vazhdojë

pergjate gjithe bllokut te pallateve ne pjesën perëndimore.

Lyerja e fasadave te pallateve ne Sarandë, ka qene një kërkese e hershme e banorëve qe është evidentuar edhe ne dëgjesat e ndryshme publike pergjate viteve te fundit , per togfjaleshin: “lyerja e fasadave për nje imazh me te mire te qytetit”- ka qene nje slogan dhe fraze populiste ne te gjitha fushatat elektorale te cdo kandidati per kryetar bashkie ne Sarandë.

Permiresimi i mazhit estetik të Sarades edhe nëpëmjet lyerjs se fasadave dhe shtimit te gjelberimit alternativ ( në fasada dhe ne disa tarraca te godinave pubike) u përmend se fundi edhe në nje komunikim te drejtperdrejt të kreut te Bashkise Adrian Gurma me Forumin Qytetar te Sarandës/sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: