SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Nga sot Oltion Agolli caktohet në krye të komisariatit të Policisë ne Sarandë.

Emerimi i Agollit erdhi pas Urdherit te Drejtorit te Përgjithshem te Policise se Shtetit, Muhamet Rrumbullaku per disa ndryshime në disa komisariate të vendit në rang drejtuesisht.

Oltion Agolli që ka drejtuar me pare komisariatin e Pogradecit. Agolli ka zëvëndësuar ne nje lëvizje paralele Klodian Kondin, i cili tani do te drejtojë komisariatin e Pogradecit. /sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: