SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

NJOFTIM  PËR SHPREHJE INTERESI: PANAIRI X KOMBETAR  “SARANDA 2022”:

 Organizohet 17-20.08.2022

Agjencia AJMMI (Agjencia Joniane e Mjedisit, Medias dhe Informacionit) njofon të gjithë të interesuarit , se Edicioni i 10- jubilar i Eventit  PANAIRI X KOMBETAR  “SARANDA 2022” i Suvenireve Turistike Miqësore me Mjedisin, me mbështetjen e Bashkisë Sarandë;  organizohet  si gjithmonë në Sarandë, nga data 17-20 Gusht 2022.

-Janë të lutur të gjitha subjektet pjesëmarrëse  që për hollësira lidhur me kriteret e paraqitjes së tyrë në pavionet e këtij Panairi , të ndjekin në vijim faqet zyrtare të AJMMI-t(www.agency ajmmi.com) dhe ne FB : Agjency AJMMI  si dhe të  kontaktojnë pas datës 20.07 2022 në mënyrë përiodike me tel. e STAFIT:   068 303 14 36,(Koordinator Sofokli Mekshi)  069 267 1914  (Koordinator Mehmet Nelaj) , 060 22 35 026, STAF, Bordi.

Për subjektet nga  Kosova, Maqedonis e Veirut dhe Mali i Zi, me prefiksin përkatë : 00355-68….

-Ju Faleminderit dhe jeni te Mirëseardhur në SARANDË!

                     Qendra AGJENCIA AJMMI

error:
%d bloggers like this: