SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: PD. Në takimin me Forumin Rinor, mesazhe shprese për të ardhmen

Në një takimin me Forumin Rinor, përpara protestës së paralajmëruar të 11 shkurtit në Tiranë, kryesia e PD në Sarandë së bashkua me të rinjtë e këtij Forumi është fokusuar në dhënien e mesazheve të shpresës për të ardhmen.

Kryesia i ka mbështetur të rinjë e Forumit për aktivizmin e tyre.

PD e Sarandës e drejtuar nga Manjola Cikuli e ka vlerësur këtë takim të rëndësihëm duke e cilaësuar si “Takimi me të rijntë që duan të transformojnë vendin e tyre dhe ti japin shpresë të ardhmes së tyre.”/sarandanNews.al///

error:
%d bloggers like this: