SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Gjate nje takimi pune me disa drejtues grup seksionesh, për të diskutuar për aksionin opozitar.,kryetarja e degës së PD, Manjola Nikollo, ka theksuar qarte se “Saranda do të sjellë ndryshimin1 Dhe kjo, do te behet realitet, me aksionin opozitar.

“Seksioni, eshte qeliza e Partisë Demokratike!-ka nenvizuar Nikollo, ne kete takim.

Diskutime,sugjerime me bazen mbi aksionin politik opozitar! Nuk mund të qeveriset vendi më nga krimi.

Nuk mund të lejojme më shpopullimin.Saranda do të sjellë ndryshimin!-ka shprehur bindjen e saj te thelle kreu i demokrateve lokale, Manjola Nikollo ne takimin e fundit me strukturat e Demokrateve, pak, para se te ndizen motoret e betejes per zgjedhjeve lokale 2023./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: