SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: PD nis përgatitja për primaret për përcaktimin e kandidatit për kryebashkiak

PD tha se ka nisur edhe në Sarandë përgatitja e procesit të primareve për të përcaktuar kandidatin që do të garojë për zgjedhjet lokale më 14 maj. Përmes një postimi në rrjetet sociale, kryetarja e degës së PD Manjola Nikollo, theksoi se emri i kandidatët do t’i besohet antarësisë dhe simpatizantëve të saj.

“Partia Demokratike ia beson vendimmarrjen kryesore anëtarësisë dhe simpatizantëve të saj, të cilët me votën e tyre do të përcaktojnë kandidatët zyrtarë të PD për kryebashkiakë. Në mbledhjen e sotme të kryesisë së zgjeruar u diskutua: Udhëzuesi i cili ka të bëjë me modalitetet e pjesëmarrjes së simpatizantëve në primaret për zgjedhjet e pushtetit vendor 2023”, shkruan Manjola Nikollo///

error:
%d bloggers like this: