SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Për herë të pare në Sarandë u zhvillua nje kurs i kompleks i çertifikimit të punonjësve të Policisë Bashkiake.

Sipas burimeve bashkiake, kjo u be e mundur nga një bashkëpunim me Akademinë e Sigurisë. Kursi perfshiu njohuri mbi zbatimin e veprimeve juridike dhe proçeduriale të policit bashkiak , njohuri dhe aftësim në “Dhënien e ndihmës së parë” në raste mbytje, gjakderdhje, djegie dhe aksidente, etj,.

Nje drejtim tjeter i trajnimit ka perfshire aftësimin policor, me veprime praktike e taktike policore, aftësim në njohjen dhe përdorimin e armëve të zjarrit dhe rregullat e sigurisë për armët,etj,.

I pranishem ne permbyllje te trajinimit te Policise Bashkiake ka qene edhe kryetari i baskise Adrian Gurma. i cili ka falenderuar pedagogët e Akademisë së Sigurisë për kontributin e vyer ne kete trajnim me impakt te rendesishem ne sherbimet bashkohore ndaj komunitetit te trupes se kesaj Policie te Bashkise./sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: