SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Persona të papërgjegjshëm kanë dëmtuar me dashje pemët dekorative të mbjella nga Bashkia në rrugën hyrëse, që nis nga Ura e Gajdarit drejt Sarandës.

Gjesti i shëmtuar ka ndodhur sërish nga persona të paidentifikuar të cilët kanë thyer gjatë natës një numër.

Nga verifikimet bëhet me dije se janë thyer e dëmtuar me dashje më shumë se 10 pemë bliri, të mbjella në rrugën hyrëse të Sarandës.

Mësohet se menjëherë pas këtij konstatimi policia e Sarandës ka nisur hetimet bërë të mundur identifikimin e këtyre perosonave që kanë kryer këtë akt të shëmtuar.///

error:
%d bloggers like this: