SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Pezullohen lundrimet në Port deri më 22 nëntor

Moti i keq, u be shkak te pezullohen lundrimet në Port deri më 22 nëntor

Per shkak te perkeqesimit te kushteve meteorologjike lundrimi per te gjitha mjetet do pezullohet deri më 22 Nëntor. Si rezultat i erave te forta me drejtimim JUG-JUGLINDJE në daten 19-22 Nëntor 2022 moti do jetë i përkeqësuar. Zonat bregdetare do të përfshihen nga era me forcë 5-8 Bft me shpejtësi 15-20 m/s, lartësi dallge 1.80-3.50 m

Përmirësimi i situatës meteorologjike pritet të jetë pas datës 22 Nëntor 2022.///

error:
%d bloggers like this: