SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Primaret ne PD, regjistrohen 4 kandidate për Sarandën, 2 për Konispolin

E sotmja shënonte afatin e fundit për regjistrimin e kandidatëve për procesin e primareve në Partinë Demokratike, proces nga i cili do të vohet kandidati për kryetar bashkie i forcave opozitare.

Deri tani, për primaret që do të zhvillohen për Bashkinë e Sarandës janë regjistruar 4 kandidatë:

Ardit Cikuli, Ilir Nikolla, Armando Magllara. Spiro Vaso

Ndërsa për Bashkinë e Konispolit janë regjistruar 2 kandidatë për primaret:

Aleksander Lokoshi dhe Fatmir Shero ///

error:
%d bloggers like this: