SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Projektbuxheti, Bashkia publikon axhedën e takimeve në lagjet 1, 2, 3, dhe 4

Bashkia e Sarandës ka publikuar axhendën e takimeve që do të zhvillijë më me banorë të lagjeve 1, 2 e 3 si dhe banorët e lagjes nr.4. Fpkus i takimeve do të jetë prezantimi dhe diskutimet për projektbuxhetin e vitit 2023.

NJOFTIMI

DËGJESË PUBLIKE
Prezantimi i projektbuxhetit të vitit 2023 të Bashkisë Sarandë dhe diskutimi i tij me komunitetin, vazhdon:
Ditën e mërkurë, më 23 nëntor 2022, ora 11:00, me banorë të lagjeve 1, 2 e 3, te Lokal “Tatzati”
Ditën e enjte, më 24 nëntor 2022, ora 11:00,
me banorë të lagjes 4, te Lokal “Oxhaku”, Kodër.
Jepini vlerë mendimit tuaj, jepini zërin tuaj, zërave të buxhetit të Bashkisë për vitin 2023!//

error:
%d bloggers like this: