SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Qindra të rinj e të moshuar dhuruan sot libra te shtëpizat e librit

Qindra të rinj te shkollave ne Sarande dhe të moshuar te Qendres Polivalente te Bashkise, dhuruan sot libra te shtëpizat e librit para bashkisë, ne sheshin e Limanit te Vjeter dhe ne Ksamil.

Ky aktivitet u organizua në Ditën e Edukimit nga Bashkia dhe Zyra Arsimore. Aktivitetet kulmuan me nje takim në mjediset e Bibliotekës “Bilal Xhaferi”. Me kete rast kryebashkiaku Adrian Gurma i falenderoi nxenesit e shkollave duke folur per rendesine e madhe qe ka ne jeten e secilit libri si nje mik i mire dhe i çmuar./sarandaNews.al///

error:
%d bloggers like this: