SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Ka nisur në Sarandë sporti i raftingut në lumin Bistrica. Turizmi i adrenalinës.
-Turizmi i raftingut në.lumin Bistrica, sot është një realitet.

Dhjetra turistë amatorë të raftingut, janë fiksuar në mesditë nga reporterët e sarandanews.al pikërisht sot më 1 Maj, në rrjedhën e mesme të lumit Bistrica, midis Metoqit dhe Çukës, në çastin e rënies në një prag betoni të shumëzuar nga uji i ftohtë dhe i kristaltë, duke shijuar kënaqësi dhe adrenalinë të veçantë./SARANDANEWS.AL///

error:
%d bloggers like this: