SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Ekspozita me larminë e automjete ‘Retro Albania’ ka tërhequr vëmendjen e vizitorëve në paraditen e çeljes së sezonit turistik veror SARANDA 2022.

Ndersa ‘motoret’ e festes se sezonit ‘ndizen’ në mesdite, ajo qe ka bere përshtypje, ndryshe nga çdo vit i kremtimit te sezonit turistik , eshte shperndarja e eventeve te larmishme pothuaj pergjate krejt gjatesise se shetitores se rikontrusktuar e cila i ka dhene nje dimension te ri qyteti bregdetar turistik gjate vitit 2022./SARANDANEWS.AL///

error:
%d bloggers like this: