SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

/SARANDE, 07 Prill.-Radio “Saranda”/ Pas nje nderprerje ne fillim per shkak te termetit te 26 nentorit dhe me pas me nisjen e karantinimit nga pandemia antivuirus, duket se kompania “Fusha”qe ka fituar tenderin per rehabilitimni e shetirores buze detit ne Sarande, ka rinisur punen.

Nga nje vezhgim ne terren  punimet jane perqendruara ne hapesiren nga Pontili deri te Globi prane plazhit te Centralit.

Segementi tjeter ku po punohet eshte hapesira nga Planzh I çentralit  deri te lokal “Paradise”.

Pak kohe me pare, zyrtare te kompanise sipermarrese deklaruan  se punimet do te vijojne deri ne periudhen e fillimplazhit.

 Po ende, nuk dihet cili do te jete realizimi dhe ecuria ne terren.

Projekti per rehabilitimine plazhit,  u shoqerua me disa degjesa publike.

Por reagimet  dhe nje porteste nga qytetaret nuk munguan . Objekti I proptestes  lidhej si me   degjesat e  kufizuara publike  ashtu edhe per munegesen sipas tyre te transparences ne kete investim public /R-SR//

 

error:
%d bloggers like this: