SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë: Shoqata “Labëria” zgjodhi drejtuesit e saj.Kryetar i Degës, Asim Canaj

Shoqata  Kulturore atdhetare  “Labëria” zgjodhi së fundi drejtuesit e saj për një mandat të ri.

(RUSTEM DUKA, Drejtues per dy mandate i Shoqates ) )

(RUSTEM DUKA, kryetari Shoqates per dy mandatet e fundit )

Kryetari prej dy mandatesh Rustem Duka bëri një analizë të hollësisme për rolin dhe kotnributet e kësaj Shoqatë për rajonin e Sarandës, duke theksuar identitetin e saj në drejtim të veprimtarive promovuese  për  kontributet historike, patriotike dhe sociale të këtij komuniteti dhe të sfidave të sotme të integrimit.

(ASIM CANAJ, kryetar i zgjedhur i Shoqates )

(DAFINA ALLKUSHI, zevendeskryetare e Shoqates )

(DRITAN PEÇI , zvedeskryetar i Shoqates)

Duka vuri në dukje edhe risitë e punës së Shoqatës për çështje të ndjeshme sociale dhe humanizmin e solidritetin e saj pwr familje nw nevojw, etj, Në këtë analizë pune u theksua nevoja për riorganizimin edhe në Delvinë të Shoqatës “Labëria”, një qytet me komunitet historik e kontributor  me tradita patriotike, kulturore e atdhetare.

(SINAN AHMETI, sekretar i Shoqates)

Artur Qëndro dhe Ajet Duka , me cilësinë e anëtarit të kryesisë, njeri biznesmen dhe tjetri artist i spikatur popullor, paraqitën nevojën e iniciativës për rorganizimin e Degës së Shoqatës në Delvinë, duke përmendur burokracitë  e kryesisë qëndrore të shoqatës “Labëria” në Tiranë për këtë çështje.

Me vota unanime, kryesia e Shoqatës “Labëria” për Sarandën zgjodhi kryetarin e ri, Asim Canaj ( ish ushtarak i policise ne pension dhe zëvendëskryetarët: Dafina Allkushi ( mesuese, zv.kryetare e keshillit bashkiak) , Artur Qëndro (biznesmen )dhe Dritan Peçi.(biznesmen, keshilltar i keshillit bashkiak) Sekretar i Degës u rizgjodh, Sinan Ahmeti (drejtues i ansamblit popullor “Zeri i Bilbilit”) . Sipas burimeve zyrtare,  Dega e Shoqatës “Labëria” për Sarandën u riorganizua mbi baza statutore e gjithpërfshirëse rreth 20 vite me parë me nismën e një grupi që kryesohej nga biznesmeni i njohur Hariz Mëma.

(AJET DUKA (ne qender) dhe Grupi i tij “Kaonet”)

(HARIZ MEMA, pionier riorganizues i Shoqates)

Pas Mëmës , drejtimi i kësaj shoqate iu besua për dy mandate veprimtarit Rustem Duka i cili u dallua gjithashtu për përkushtim dhe frymë bashkëpunimi e gjithpërfshirje ./sarandanews.al///

error:
%d bloggers like this: