SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

  • /SARANDE, 18 Mars-Radio SARANDA//= Lidhur me interesin e larte publik mund te themi se pas perditesimit te informacionit referuar burimeve zyrtare te Drejtorise Vendore te Shendetit Publik deri me sot ( e merkure, 18 mars) janë testuar për koronavirus ne Sarande 11 persona nga të cilët 7 kanë rezultuar negative.Zyrtaret e shendetit public dhe famijaret jane ne pritje te përgjigjeve  edhe për 4 rastet  nga 11 e dyshuarit si të prekur në Sarande.///R-SR///
error: