SARANDANEWS.AL

Lajme nga Saranda News Albania. Saranda Radio transmetim live nga Saranda dhe Ksamil. Lajmi fundit ne Saranda News.Al, Foto dhe Video Livestream

Sarandë, sot ne mbrëmje ndizen dritat e Pemës së Krishtlindjeve

Sot ne mbrëmje ndizen dritat e Pemës së Krishtlindjeve. Specialistet e Ndermarrjes se Sherbimeve Publike perfunduan te gjitha instalimet dekorative si instalimin e dritave te Pema, harkun e ndricuar, dreret simbol, Vitin e ri 2023, etj,

Sipas tradites, ora 18:00, në sheshin qendror të Sarandës, Bashkia organizon ceremonine e ndezjes simbolike të dritave të Pemës së Vitit të Ri 2023. Sipas organizatoreve ne kete ceremoni marrin pjesë fëmijë të kopshteve, grupe artistike nga shkollat dhe Qendrat Kulturore, qytetarë e punonjes te bashkise Sarande./sarandanews.al///

Fut

error:
%d bloggers like this: